Antena 3 CNN Externe Donald Trump, vizită controversată la Londra

Donald Trump, vizită controversată la Londra

UPDATE Președintele SUA, Donald Trump, și Prima Doamnă au ajuns la Londra, unde vor sta timp de trei zile. 

Azi începe vizita controversată a lui Donald Trump în Marea Britanie. Zeci de mii de membri ai forţelor de ordine vor fi mobilizaţi pentru a asigura protecţia preşedintelui american. Însoţit de Melania şi de copiii săi majori, Donald Trump va participa la un banchet de stat la Palatul Buckingham, la invitaţia Reginei. Între timp, sute de mii de protestatari - care critică politica lui Trump - au anunţat că vor paraliza Londra.

Iar autorităţile au anunţat că vor mobiliza 20.000 de membri ai forţelor de ordine.18 milioane de lire sterline vor costa, în total, măsurile de siguranţă pentru vizita preşedintelui. 

Gafele lui Donald Trump din timpul vizitei sale în Marea Britanie, de anul trecut, au fost taxate de jurnalişti. De această dată, însă, surse de la Palatul Buckingham spun că regina este pregătită să facă faţă unor situaţii stânjenitoare. Cum ar fi abordarea de către Donald Trump la banchetul regal a unor subiecte delicate, precum Brexit-ul. 

Pregătit pentru vizita în Regat, Donald Trump a împărtăşit părerile sale despre Brexit. Concret, a criticat guvernul Theresei May şi a declarat că Nigel Farage ar trebui inclus în negocierile pentru Brexit. De asemenea, a spus că îl susţine pe Boris Johnson în funcţia de premier al Marii Britanii. 
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?