Antena 3 CNN Externe Donald Trump îl ironizează pe Joe Biden. „Să ignore criticii și să meargă mai departe: incisiv, precis și energic, cum a fost la dezbatere”

Donald Trump îl ironizează pe Joe Biden. „Să ignore criticii și să meargă mai departe: incisiv, precis și energic, cum a fost la dezbatere”

Fostul președinte american Donald Trump l-a ironizat, sâmbătă, pe contracandidatul său, Joe Biden, spunând despre el că ar trebui să-și continue campania prezidențială. Declarația vine în contextul în care crește numărul democraților care îi cer lui Biden să se retragă. 

„Coruptul Joe Biden ar trebui să-și ignore numeroșii critici și să meargă înainte, cu promptitudine și forță, cu campania sa puternică și de anvergură”, a scris Trump într-o postare cu tentă sarcastică pe Truth Social. 

Trump l-a batjocorit pe Biden și a făcut mai multe afirmații fără temei despre politicile președintelui, deoarece a numit campania lui Biden una de „Distrugere a Americii”, scrie CNN.

„Ar trebui să fie incisiv, precis și energic, așa cum a fost în dezbatere, în vânzarea politicilor sale de frontiere deschise (unde milioane de oameni, inclusiv un număr record de teroriști, au voie să intre în țara noastră, din închisori și instituții mintale, total necontrolați și necontrolat!). Bărbații care joacă în sporturi pentru femei, Taxe ridicate, Rate mari ale dobânzilor, inflație incontrolabilă, Crimă care stabilește recorduri, numai vehicule electrice, subordonare față de China și alte țări, Nesfârșite Războaie, punerea Americii pe ultimul loc, pierderea standardului nostru bazat pe dolari și multe altele. Da, Adormitul Joe ar trebui să-și continue campania de distrugere americană și să facă din nou China măreață!”, a scris Trump.

Postarea lui Trump vine în timp ce el și aliații săi încearcă să stabilească ce ar însemna de fapt retragerea actualului democrat pentru campania lui Trump, iar unii republicani cred că drumul înapoi la Casa Albă ar fi probabil mai ușor cu Biden candidat.

„Haosul este prietenul nostru”, a spus recent o persoană apropiată lui Trump, despre strategia de campanie.

În tabăra lui Joe Biden, directorul adjunct de campanie al acestuia, Quentin Fulks, a declarat sâmbătă că Biden „a întrecut așteptările” în interviul său de vineri pentru ABC News.

Fulks a spus la MSNBC că Biden „înțelege că trebuie să convingă poporul american, de aceea va continua să facă o campanie puternică.”

CNN scris vineri că echipa de campanie alui Biden a văzut interviul ca pe o victorie.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet