Antena 3 CNN Externe Doi români şi un italian care seamănă cu Tiziano Ferro, "tunuri" de 500.000€ în Italia

Doi români şi un italian care seamănă cu Tiziano Ferro, "tunuri" de 500.000€ în Italia

Doi români şi un italian, care seamănă cu celebrul cântăreţ Tiziano Ferro, au fost arestaţi de poliţiştii din Milano, după ce au dat "tunuri" de 500.000 de euro în câteva luni.

de Naty Badea    |   

Anchetatorii italieni au descoperit că cei doi români, în vârstă de 32, respectiv 34 de ani, împreună cu un italian de 42 de ani, făceau parte dintr-o grupare de hoţi foarte bine pusă la punct.

Aceştia pregăteau fiecare spargere în detaliu şi acţionau doar în anumite case din Milano, în care ştiau că există bunuri de foarte mare valoare.

În total, hoţii au dat şase spargeri, în perioada septembrie 2020 - februarie 2021, şi au reuşit să fure bunuri de aproximativ 500.000 de euro, printre care sume de bani, bijuterii, dar şi obiecte de lux de la Louis Vuitton sau Chanel.

Potrivit jurnaliştilor din italia, în patru din cele şase spargeri, hoţii au reuşit să intre în casele pe care le spărgeau, chiar pe uşa principală, folosind chei potrivite.

Din nefericire pentru ei, un martor l-a văzut pe hoţul italian de 42 de ani, despre care a spus că seamănă extraordinar de bine cu cântăreţul Tiziano Ferro. De altfel, acesta a fost şi detaliul care i-a ajutat pe anchetatori să îi prindă pe hoţi.

Totul s-a întâmplat pe 15 ianuarie 2021, pe o stradă din Milano, în timp ce hoţii încărcau într-o maşină mai multe bunuri furate. Cu ajutorul detaliului, poliţiştii italieni l-au identificat pe unul dintre suspecţi, iar ulterior i-au prins pe toţi.

Conform ilgiorno.it, românii şi italianul care seamănă cu Tiziano Ferro sunt supectaţi că între 5 şi 7 februarie 2021 au spart casa în care locuiesc Cecilia Rodriguez şi Ignacio Moser, un fost ciclist, de unde ar fi furat două ceasuri Rolex, o valiză Louis Vuitton, dar şi patru poşete Chanel.

Subiecte în articol: Italia Tiziano Ferro
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile