Antena 3 CNN Externe Mapamond Doi români au terorizat fermierii din Italia. Cum acţiona banda care a furat tractoare de 1 milion de euro

Doi români au terorizat fermierii din Italia. Cum acţiona banda care a furat tractoare de 1 milion de euro

de Naty Badea    |   

A fost anihilată în Italia banda hoţilor de tractoare formată din doi cetăţeni români, un moldovean şi un italian. Aceştia furau utilajele  pe care ulterior le trimiteau în străinătate. 37 de tractoare au reuşit să fure cei 4 hoţi, iar prejudiciul este estimat la peste 1 milion de euro. 

Cei 4 membri ai bandei deveniseră coşmarul fermierilor din zona Lodi, în Italia. Aceştia au reuşit să fure în numai un an 37 de utliaje agricole pe care iniţial le ascundeau în ferme părăsite, apoi le comercializau în străinătate, în Africa, în Orientul Mijlociu şi în Europa de Est.

Cei doi români împreună cu un moldovean şi un italian aveau un sistem bine pus la punct după care acţionau, dar au fost în final prinşi de carabinieri şi arestaţi. Până acum autorităţile italiene au reuşit să recupereze 17 utilaje care au fost readuse în Italia şi a căror valoare se ridică la 470.000 de euro.

Ancheta continuă, asta pentru că, pe lângă cei 4 suspecţi deja arestaţi, ar mai fi implicate alte 5 persoane care în acest moment sunt cercetate în libertate fiind acuzate de furt şi complicitate la vânzare de bunuri furate. 

Subiecte în articol: fermieri furt tractoare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile