Antena 3 CNN Actualitate Doi copii din Ploiești s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoanele de tren. Unul dintre ei e în stare gravă

Doi copii din Ploiești s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoanele de tren. Unul dintre ei e în stare gravă

de Bianca Chirilă    |   

Doi copii s-au electrocutat vineri seară în Ploiești, unul dintre ei fiind în stare gravă, după ce s-ar fi urcat pe vagoane de tren în stația Ghigiu, potrivit ISU Prahova.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați despre faptul că în zona stației C.F. Ghigiu, un copil s-ar fi electrocutat”, au transmis autoritățile.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat, din primele verificări efectuate, faptul că patru copii s-ar fi jucat în apropierea unui vagon aflat sub linie electrificată, iar unul dintre aceștia, de 12 ani s-ar fi urcat pe vagon, fiind electrocutat. De asemenea, un altul, de 14 ani a suferit și el vătămări corporale, fiind, de asemenea, electrocutat. 

Unul dintre ei are arsuri de gradele II şi III pe circa 80% din suprafaţa corporală, iar celălalt - arsuri de gradul II pe 5% din suprafaţa corpului (pe o mână).

Cei doi minori au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Subiecte în articol: Ploiești tren vagon copii electrocutati
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile