Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii de șase ani din Sibiu au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petarde în noaptea de Anul Nou

Doi copii de șase ani din Sibiu au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petarde în noaptea de Anul Nou

Petardele pot provoca adevărate dezastre dacă nu sunt folosite corespunzător. Doi copii din Sibiu au ajuns la spital cu răni grave după ce au folosit materialele pirotehnice pe post de jucării.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Doi copii de șase ani din localitatea sibiană Vurpar au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petardele. Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis la fața locului un echipaj.

Acesta a constatat că ambii copii s-au rănit la mână după ce s-au jucat cu petarde. Primul copil are un traumatism sever fiind afectate trei degete, iar al doilea are o leziune mai ușoară la mână.

Citește și: Daune de 40.000 de euro după ce un bărbat a aruncat la întâmplare o petardă, de Revelion | Victima și-a pierdut vederea

După acordarea primului ajutor, mașina SAJ a plecat spre spital, iar pe drum a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic. Ambele echipaje au transportat victimele la CPU Luther.

Subiecte în articol: copii răniţi petarde ISU Sibiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog