Antena 3 CNN Life Doi cerșetori din Ungaria au fost căutați de un avocat. Când au auzit ce le-a spus acesta au amuțit - moșteniseră o avere colosală! Cine erau cei doi sărmani de fapt!

Doi cerșetori din Ungaria au fost căutați de un avocat. Când au auzit ce le-a spus acesta au amuțit - moșteniseră o avere colosală! Cine erau cei doi sărmani de fapt!

Cazul a doi cerșetori din Ungaria este și el arhicunoscut. Zsolt și Geza Peladi locuiau într-o peșteră de lângă Budapesta când un avocat a venit la ei în vizită. Acesta le-a transmis că, împreună cu o soră de a lor aflată în Statele Unite, sunt moștenitorii unei bunici din Germania, care a lăsat o avere de peste patru miliarde de lire sterline.

„Am știut că mama provine dintr-o familie înstărită, dar era o persoană dificilă, iar mai apoi ne-a abandonat și am pierdut orice legătură cu ea și cu tatăl nostru. În cele din urmă am aflat că a murit”, a povestit Geza Peladi, 43 de ani.

Legea germană este cea care specifică faptul că descendenții direcți moștenesc întreaga avere, dar cum mama băieților murise, banii le-au revenit lor și surorii acestora.

Continuarea, pe Shtiu.ro.

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile