Antena 3 CNN Emisiuni Punctul de întâlnire Documentar șocant despre alimentele făcute în laborator. „Carnea este tratată precum deșeurile toxice”

Documentar șocant despre alimentele făcute în laborator. „Carnea este tratată precum deșeurile toxice”

<1 minut de citit Publicat la 20:37 30 Apr 2018 Modificat la 20:37 30 Apr 2018

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, un documentar realizat de BBC, în care se vorbește despre carnea produsă în laborator. Este un fenomen despre care nu prea se vorbește în România. 

„Relația noastră cu carnea pe care o consumăm peste foarte complexă. La foarte mulți dintre noi ne place gustul cărnii. Dar mai bine să încercăm să nu ne gândim prea mult la procesul prin care ajunge în farfuria noastră. În ceea ce privește sacrificiul, animalele suferă foarte mult. În acest moment, carnea care se află în bucătăriile noastră este tratată precum deșeurile toxice”, se precizează în documentarul BBC. 

Citește mai multe din Punctul de întâlnire
» Citește mai multe din Punctul de întâlnire
TOP articole