Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii cutremurătoare despre DJ Lalla | Tatăl artistei rupe tăcerea! A povestit ce s-a întâmplat în urmă cu o lună

Noi detalii cutremurătoare despre DJ Lalla | Tatăl artistei rupe tăcerea! A povestit ce s-a întâmplat în urmă cu o lună

Apar noi detalii despre DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia.

de Laura Dinu    |   

Tatăl acesteia se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist.

De altfel, pe pagina ei de pe o rețea socială, Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale. 

Anchetatorii merg acum pe mai multe ipoteze. Tânăra ar fi putut muri înecată, sau s-ar fi putut sinucide, însă nu exclud nici varianta unei crime. 

Tânăra, care a fost găsită Pe o plajă din Mamaia, era DJ și prezentatoare radio. A fost identificată de autorități după tatuaje și după brățara pe care o purta. 

Citește și: Ea este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura era cunoscută ca DJ Lalla

Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat o profund. 

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai mulți colegi și prieteni ai Laurei au postat mesaje de condoleanțe familiei după aflarea veștii. Acestea au strâns sute de comentarii de la fani. 

Trupul Laurei a fost găsit de o turistă care se plimba pe plajă. Femeia a crezut inițial că este vorba despre un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat, și-a dat seama că este o persoană care nu mișcă și a sunat imediat la 112. 

Deși pe trupul Laurei nu se aflau urme de violență, acesta a fost dus la ONML pentru necropsie.I

Subiecte în articol: Dj Lalla
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet