Antena 3 CNN Externe Discuție misterioasă a lui Putin cu Gherasimov. Kremlinul a difuzat un clip video misterios, fără sunet, cu dictatorul rus

Discuție misterioasă a lui Putin cu Gherasimov. Kremlinul a difuzat un clip video misterios, fără sunet, cu dictatorul rus

de Adrian Dumitru    |   

Kremlinul a publicat sâmbătă un misterios clip video cu o discuție între dictatorul Vladimir Putin și șeful armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, transmite Nexta. Clipului video i-a fost tăiat sunetul, iar Putin apare vorbind cu o expresie îngrijorată.

În imagini apar la masă dictatorul rus, alături de șeful armatei Valeri Gherasimov și un alt comandant al armatei.

Pentru a alimenta misterul și mai mult, sunetul clipului video a fost tăiat, iar documentele de pe masa la care stau cei doi sunt blurate.

Inițial, Gherasimov pare că-i dă explicații lui Putin, după care prim-planul cade pe dictator care pare că se uită înspre un ecran și comentează cu o expresie îngrijorată pe chip.

Conform informațiilor de pe rețelele sociale, cei doi ar fi discutat despre incursiunea ucraineană din Kursk.

Ofensiva armate ucrainene pe teritoriu rus, începută în urmă cu două săptămâni, a provocat neliniște la Moscova. Fostul bodyguard al lui Putin, Aleksei Diumin, ar fi cel care a primit sarcina de a rezolva problema Kursk.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile