Antena 3 CNN Actualitate Locale Dinastia Lazăr, o familie "cu tradiţie" la o primărie de comună

Dinastia Lazăr, o familie "cu tradiţie" la o primărie de comună


La primăria Dragu, o comună aflată la granița Clujului cu Sălajul, o familie întreagă s-a aflat la conducere. Până în primăvara anului trecut, la cârma primăriei s-a aflat Claudiu Lazăr, însă în urma unui proces Agenția Națională de Integritate (ANI), acesta a fost suspendat din funcţie, scrie pressone.

La alegerile din iunie 2016 însă, oamenii din Dragu au readus dinastia Lazăr la putere. Au ales-o primăriţă pe Angelica, soţia lui Claudiu Lazăr. Înainte, la conducerea primăriei s-au aflat şi Rodica şi Iuliu Lazăr, mama, respectiv tatăl fostului primar.

"Oarecum la noi e moștenire de familie. Socrul meu a fost aproape 18 ani primar, în timpul lui Ceaușescu, apoi a fost soacră-mea, din 2004 în 2012, apoi, până anul trecut, a fost soțul meu, care a fost destituit prin ordin de prefect, că o angajase pe soacră-mea consilier al primarului. Era oarecum permis la vremea aia, dar pe urmă s-a considerat că e conflict de interese. Atuncea, ca să nu ne lăsăm, mai mult la insistența locuitorilor...", a declarat Angelica Lazăr, primarul comunei Dragu, judeţul Sălaj.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile