Antena 3 CNN Life Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă

Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă

de Naty Badea    |   

Se numește Anna Sorokin, dar este cunoscută ca Anna Delvey, nume cu care a intrat în istoria infracțională a Statelor Unite ale Americii, iar incredibila sa poveste a devenit cunoscută în urma unui serial Netflix.

[GAL layout="5"]

La doar 33 de ani, femeia cu cetățenie germană, dar de origine rusească și-a trăit copilăria în Rusia, apoi în Germania într-o familie cu venituri medii. 

Însă odată ajunsă al New York a reușit să pătrundă în cercurile potrivite dându-se drept o moștenitoare bogată. Astfel în perioada 2013-2017 a reușit să înșele și să escrocheze mai multe persoane înstărite, bănci și hoteluri în valoare de sute de mii de dolari. În 2019 a fost condamnată la 12 ani de închisoare și obligată la plata unei amenzi de 199.000 de dolari, plus cheltuieli de judecată. A rămas în închisoare până în 2022 când pedeapsa i-a fost comutată pentru bună purtare în arest la domiciliu, unde este monitorizată cu ajutorul unei brătări electronice.

Conform La Repubblica, Anna Sorokin a acceptat invitația să participe la show-ul televizat “Dancing with the stars” din America, unde va dansa având la gleznă dispozitivul electronic care o monitorizează. Aceasta a obținut de la tribunal permisiunea de a participa la emisiunea tv cu condiția să poarte în continuare brățara electronică. Producătorii emisiunii susțin că dispozitivul nu îi va influența perfomanțele din cadrul show-ului, asta pentru că acesta cântărește puțin.

 

Autoritățile americane i-au permis Annei Sorokin deplasarea la Los Angeles ca să înregistreze emisiunea, unde printre alte vedete vor participa și Tori Spelling, actrița din celebrul serial "Beverly Hills 90210" sau Dwight Howard, fostă vedetă Nba.

 

 

 

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile