Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Din ce în mai mai multe proiecte bazate pe activitatea online a firmelor, apar pe piață românească

Din ce în mai mai multe proiecte bazate pe activitatea online a firmelor, apar pe piață românească

Toată lumea este la curent cu faptul că în online au apărut tot felul de "firme" care se promovează în mod agresiv, promit servicii sau produse de o calitate premium, iar tot ce ne salva până acum erau părerile celorlalți ca noi, tot clienți .

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Lucrurile au început să se schimbe pe piață europeană și diverse proiecte au început să apară.Digitalizarea e în floare și totul se întâmplă online, clienților le este mult mai ușor să își exprime părerea, astfel încât să fie vizibilă de către oricine caută acea firmă.Unul dintre proiectele apărute recent pe piață românească și care merită a fi menționat, se numește Firma de Aur.

Scopul acestui proiect este de a crea o bază de date cu firme care oferă servicii la un nivel înalt, din toate punctele de vedere. Acest lucru îl fac analizând recenziile firmelor, găsite pe principalele portaluri folosite pe teritoriul României, fiind toate trecute printr-un filtru de selecție riguros.

Mai exact firmele trebuie să aibă minim 85% din recenzii, pozitive.Probabil te-ai aștepta că marea majoritate să se califice, dar de fapt doar aproximativ 10% au făcut-o. După ce se face această analiză, firmele calificate sunt publicate pe https://www.firmadeaur.ro, iar pentru fiecare dintre ele există un raport cu diferite grafice care arată activitatea lor în mediul online.

Este foarte de folos pentru noi, din postura de clienți, să alegem astfel cele mai bune servicii de pe piață, mai ales că firmele se găsesc foarte ușor la căutare, după domeniul lor de activitate și localitate.Este foarte practică aceasta metodă de căutare, deoarece vrei să vezi care sunt cele mai bune, nu neapărat o anumită firmă.Dar și pentru firme deorece așa își pot monitoriza activitatea și impactul pe care îl au asupra clienților, iar toată această informație concentrată este la un singur clic distanță.

Un aspect important este că acest lucru este total gratuit, firmele nu plătesc pentru participare sau prezența. Într-adevăr dacă vor să beneficieze de ceva mai mult de atât, cum ar fi anumite instrumente care să le întărească și confirme poziția pe piață, Beautiful Company BC CO SRL a creat și un pachet cu diverse materiale atât pentru online și offline.

Pentru mai multe detalii accesați pagina lor , iar dacă vrei sa verifici imaginea firmei tale, poți sa o faci pe pagina proiectului https://www.firmadeaur.r

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog