Antena 3 CNN Actualitate Educație Din cauza lucrărilor pe Valea Oltului, Universitatea din Sibiu deschide un birou în Vâlcea pentru depunerea dosarelor de admitere

Din cauza lucrărilor pe Valea Oltului, Universitatea din Sibiu deschide un birou în Vâlcea pentru depunerea dosarelor de admitere

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) a luat decizia deschiderii unui birou în Râmnicu Vâlcea, în contextul închiderii Văii Oltului, care afectează traficul în zona respectivă, anunță instituția într-un comunicat de presă.

„Datorită numărului mare de candidați din județele Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj și Olt, ale căror dosare au fost validate și declarate admise în sesiunea iulie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a luat decizia ca depunerea documentelor în original în vederea confirmării locurilor să aibă loc și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul candidaților, ca urmare a traficului îngreunat din aceste zile, cauzat de inchiderea Văii Oltului.

Așadar candidații care au fost declarați admiși la ULBS sunt așteptați și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, situat pe strada General Praporgescu 19. ULBS va procesa aici dosarele în zilele de 22-23 iulie pentru candidații la Facultatea de Inginerie și în zilele de 25 si 26 iulie pentru restul facultăților din cadrul ULBS, în intervalul orar 9:00-13.00/ 15.00 -19.00. Procedura de confirmare a locurilor va fi asigurată de cadre didactice și personal administrativ din ULBS”, se arată în comunicatul universității.

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului a fost închisă timp de o lună, pe timpul zilei, începând de luni, 8 iulie, pentru lucrări la autostrada Sibiu - Piteşti.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile