Dieta japoneză are un plan de meniu care trebuie respectat dacă vrei să slăbești aproape 6 kg în doar 14 zile. În plus, pentru cele mai bune rezultate, nu trebuie făcută nicio modificare și în acest timp trebuie să bei doar apă, cel puțin 8 pahare pe zi, scrie clickpentrufemei.ro.
Dieta japoneză se ține două săptămâni și este permisă doar o dată pe an deoarece poate slăbi organismul. În plus, este o dietă săracă în calorii și nu permite consumul de sare, zahăr, alcool, pâine sau alte produse alimentare, cu excepția celor din meniu.
Meniul dietei japoneze:
Ziua 1
Mic dejun – o ceașcă de cafea neagră sau ceai;
Prânz - două ouă fierte tari, o salată de salată verde cu ulei de măsline și un suc de roșii;
Cină - pește la cuptor sau grătar, salată de salată verde cu ulei de măsline.
A doua zi
Mic dejun - o ceașcă de cafea neagră;
Prânz - pește la cuptor sau grătar și salată de salată verde cu ulei de măsline;
Cină - două bucăți de carne de vită fiartă și un iaurt scăzut în grăsimi.
A treia zi
Mic dejun - o ceașcă de cafea neagră;
Prânz - un ou fiert tare, un morcov feliat stropit cu ulei de măsline și suc de lămâie;
Cină - mere.
A patra zi
Mic dejun - o ceașcă de cafea neagră;
Prânz - o bucată de păstârnac sau fenicul ras, doi cartofi prăjiți în ulei de măsline și un măr;
Cină - două ouă fierte tari, două bucăți de carne de vită fiartă și o salată de salată verde cu ulei de măsline.
Ziua a cincea
Mic dejun - un morcov feliat stropit cu ulei de măsline și suc de lămâie;
Prânz - pește la cuptor sau fiert și suc de roșii;
Cină - pește fiert sau la grătar și o salată de salată verde și ulei de măsline.
A șasea zi
Mic dejun - o ceașcă de cafea neagră;
Prânz - carne de pui fiartă sau la grătar, o salată de salată verde cu ulei de măsline și suc de lămâie;
Cină - două ouă fierte tari, un morcov feliat stropit cu ulei de măsline și suc de lămâie.
A șaptea zi
Mic dejun - o ceașcă de cafea neagră sau ceai verde;
Prânz - două bucăți de carne de vită fiartă și fructe;
Cină - alege orice vrei de la celelalte zile, în afară de ziua 3.
Repetă meniul dietei japoneze de la 8 la 14, cu aceleași alimente pe care le-ai mâncat și în primele 7 zile.