Antena 3 CNN Life Diena își creștea singură fiica de 8 ani, când au fost îngropate de vii sub dărâmăturile unui bloc cu șase etaje. S-au ținut în brațe până în ultima clipă. Când au ajuns salvatorii la ele, copila era deja moartă. E înfiorător ce a urmat!

Diena își creștea singură fiica de 8 ani, când au fost îngropate de vii sub dărâmăturile unui bloc cu șase etaje. S-au ținut în brațe până în ultima clipă. Când au ajuns salvatorii la ele, copila era deja moartă. E înfiorător ce a urmat!

O mamă și-a implorat salvatorii să o lase să moară, după ce a fost scoasă de sub dărâmăturile locuinței sale cu cadavrul fiicei ei în brațe, în urma cutremurului care a devastat Albania.

Diena Mecaj Karanxhaj, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită încă în viață cu cadavrul fiicei sale de opt ani, Esiel, în brațe, după ce clădirea cu șase etaje în care locuiau s-a prăbușit.

„Nu mă scoateți, vreau să mor în brațele fiicei mele”, i-a implorat Diena pe salvatori, potrivit Daily Mail.

În ciuda protestelor sale, femeia fost dusă la spital, dar se crede că a murit în urma unei hemoragii masive.

Sotul femeii era și el mort, din 2015, în urma unui atac de cord. Astfel că ea și-a dedicat întreaga viață creșterii fiicei lor. Acum, cele două vor fi îngropate în rochii de mireasă.

Cel puțin 51 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar mii de locuitori au rămas fără adăpost în urma cutremurului violent care a lovit Albania la începutul săptămânii trecute.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile