Antena 3 CNN Politică Diana Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot

Diana Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot

de Robert Kiss    |   

Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă eurodeputat în Parlamentul European, a făcut marți prima transmisiune live pe Facebook din plenul Parlamentului de la Bruxelles, unde s-a votat pentru noul președinte al legislativului european. 

La votul pentru președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, Diana Șoșoacă a scris mai multe mesaje în engleză pe buletin, primul fiind „Niciodată cu Ucraina”. „Niciodată pentru LGBT”, a scris Șoșoacă în continuare pe buletinul de vot și a continuat: „Niciodată pentru dictatura UE”. „Acesta este votul meu”, a mai spus ea.

Ulterior, pe holurile legislativului de Bruxelles, Șoșoacă a spus că va aduce un preot și a povestit cum i-a cerut o audiere Robertei Metsola, aleasă președinte al Parlamentului European.

„Sunt de fapt virusul suveranist și patriotic care se infiltrează în Uniunea Europeană. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc și aici un preot să sfințească birourile și pe unde mai pot. O să propun să mai facem un sediu, în București în Palatul Parlamentului. Mi-au tăiat internetul. M-am dus la doamna Metsola. Când m-a văzut s-a albit. I-am zis că sunt Diana Șoșoacă, știu cine sunteți. I-am cerut o întrevedere, era din ce în ce mai albă. Mi-a spus: vă rog să îmi scrieți ora la care doriți și sunt deschisă să vorbesc cu dvs. 

Eurodeputata malteză Roberta Metsola, membră a Partidului Popular European, a fost aleasă marţi preşedintă a Parlamentului European pentru următorii doi ani şi jumătate. Roberta Metsola, care a deţinut deja această funcţie de la decesul lui David Sassoli în ianuarie 2022, a fost aleasă cu 562 voturi pentru.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile