Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri șocante. Au probleme psihice, dar sunt puși în libertate

Dezvăluiri șocante. Au probleme psihice, dar sunt puși în libertate

Andreea Sava a prezentat în emisiunea „Descoperiți”, de la Antena 3, cazurile mai multor persoane care suferă de probleme psihice, dar au fost puse în libertate. 

Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără la metrou, după ce a împins-o pe șine a mai fost internată la psihiatrie. Această tulburare ar putea să o pună în libertate din nou. Unii specialiști spun că acest lucru s-ar putea întâmpla după numai doi ani. 

Și nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Robert Ciobanu a ucis-o pe Larisa Chelaru, o fetiță de numai opt ani din Iași. Bărbatul a torturat-o pe micuță și a violat-o înainte de a o ucide. Ucigașul fetiței a fost eliberat din închisoare după nouă ani. În acest timp, tatăl fetiței s-a sinucis. Robert Ciobanu are grave probleme psihice și autoritățile spun că nici nu realizează ce s-a întâmplat, dar nimeni nu poate garanta că nu va putea ucide din nou.

Alin Minciulescu ar putea să pară un om respectat. Însă în august 2018, a înjunghiat de trei ori în gât o femeie. Nu o cunoștea. După ce a ucis-o a spus că se simte eliberat și că trebuia să termine ce a început. Asta pentru că în 2014, a înjungiat o altă femeie care, din fericire, a scăpat cu viață. A stat în spital un an și câteva luni, în urma deciziei Instanței. Se reabilitase, era asigurat au zis autoritățile. Și acum a ieșit din spital, era bine, au spus medicii, el totuși a trebuit să omoare ca să se simtă bine.

 

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava libertate
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile