Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile despre atacatorul din aeroportul din Florida. Ce știau polițiștii din Alaska despre Esteban Santiago

Dezvăluiri incredibile despre atacatorul din aeroportul din Florida. Ce știau polițiștii din Alaska despre Esteban Santiago

Esteban Santiago, atacatorul de 26 de ani din aeroportul din Florida, era în vizorul polițiștilor din Anchorage, Alaska, unde și-a atacat iubita și a încercat să o sugrume, scrie Daily Mail.

În urmă cu mai puțin de un an de zile, Santiago și-a atacat concubina, în vârstă de 40 de ani, și a încercat să o sugrume, însă aceasta s-ar fi refugiat în baie și așa a reușit să scape de furia bărbatului.

A fugit de la locul atacului înainte de sosirea polițiștilor, însă a fost prins ulterior, la aceeași locuință, și a fost arestat.

A fost eliberat pe cauțiune câteva zile mai târziu, cu condiția să nu se mai apropie de fosta iubită. De asemenea, atunci au fost retrase toate acuzațiile.

Esteban Santiago a încălcat interdicția judecătorească și cazul său se afla în faza de urmărire penală când a ucis cinci oameni și a rănit alți 11, în aeroportul Lauderdale.

În ciuda trecutului său violent, Esteban Santiago avea permis legal de port armă.

Subiecte în articol: Alaska
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile