Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei, dezvăluiri fără precedent. Interviu exploziv cu Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian

Sinteza zilei, dezvăluiri fără precedent. Interviu exploziv cu Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian

Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian au fost invitații lui Mihai Gâdea, duminică, la Sinteza zilei - o ediție explozivă care a prilejuit un interviu eveniment.

Amenințată cu moartea, fosta noră a șefului SRI din anii 90 a decis că e momentul să nu se lase intimidată.

Alina Măgureanu: Îmi este pentru viața mea, dar nu mă pot opri

Alina Măgureanu a mărturisit în emisiunea Sinteza zilei cum a fost amenințată de mai multe persoane să nu mai continue cu denunțurile.

''Vă spun sincer, am fost destul de intimidată și mi-a fost teamă și îmi este pentru viața mea, dar nu mă pot opri pentru că deja am mers pe un drum pe care cred că lumea trebuie să-l cunoască'', a spus Alina Măgureanu. Aceasta a dezvăluit și care a fost cea mai gravă faptă de care a aflat din postura de membru al familiei Măgureanu.

Traian Băsescu a comentat dur dezvăluirile făcute de Alina Măgureanu.

Alina Măgureanu:  Lui Traian Băsescu îi e frică de ceva

După ce a reascultat, în studioul emisiunii Sinteza zilei, declarațiile făcute la adresa sa de către fostul președinte al României Traian Băsescu, Alina Măgureanu a concluzionat că acestuia îi este frică de ceva.

''Mie mi se pare că domnului Băsescu îi este frică de ceva, ce va urma. O asemenea reacție... Nu știu cât de fericită sau nefericită știe dânsul că am fost. Într-adevăr, am fost foarte nefericită acolo. Dar, mi se pare că a luat-o prea personal, a spus fosta doamnă Măgureanu.

Știa Traian Băsescu de uciderea lui Codruț Marta?

Despre faptul că Traian Băsescu ar fi avut cunoștință de uciderea lui Codruț Marta, Alina Măgureanu spună că ea nu a afirmat așa ceva.

''Nu am spus așa ceva. Am spus că era de la președinte în jos. Nu am spus despre președinte. Am spus că mi s-ar fi părut normal să fie înștiințat de anumite suspiciuni'', a susține aceasta.

Florin Ghiulbenghian: Colaborarea dintre Virgil Măgureanu şi Traian Băsescu era foarte strânsă la referendumul din 2007

La rândul său, omul de afaceri Florin Ghiulbenghian a declarat în ediția de duminică a emisiunii Sinteza zilei că, la momentul referendumului pentru suspendarea președintelui, din 2007, relația dintre Virgil Măgureanu și Traian Băsescu era una foarte strânsă.

''Domnul Virgil Măgureanu și-a pus la dispoziție structura de partid, PNR și a existat o desfășurare de forțe impresionantă a PNR-ului care a costat niște milioane de euro'', a afirmat Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian: România, dominată de o structură mafiotă

Omul de afaceri a adăugat că există o întreagă structură care de 25 de ani a condus și a dominat România ca o structură mafiotă.

''Discutăm de ceea ce s-a întâmplat timp de 25 de ani în România, unde, din păcate, un președinte ca Emil Constantinescu, neimplicat în aceste nebunii nu a reușit să domine'', susține Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian: În locul lui Traian Băsescu m-aș teme foarte mult dacă ar începe Dan Moldoveanu să vorbească

Despre fostul consilier prezidențial din mandatul lui Traian Băsescu, Daniel Moldoveanu, Ghiulbenghian afirmă că a făcut ''treburi murdare" și că fostul președinte ar trebui să fie îngrijorat de perspectiva unui eventual denunț.

''L-am auzit pe Traian Băsescu numindu-l pe (n.r. Dan Moldoveanu)''individul acela''. Individul acela care timp de zece ani i-a făcut o groază de servicii și, aș putea spune, o grămadă de treburi murdare. A devenit ''individ''? Eu în locul lui Traian Băsescu m-aș teme foarte mult dacă, Doamne ferește, începe Dan Moldoveanu să vorbească.''

 

 

 

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: Mihai Gâdea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile