Antena 3 CNN Externe Mapamond Dezbateri aprinse în Franţa, după ce Macron a fost sărutat pasional de ministra Sportului. Imaginile au devenit virale

Dezbateri aprinse în Franţa, după ce Macron a fost sărutat pasional de ministra Sportului. Imaginile au devenit virale

O fotografie a președintelui Emmanuel Macron pupat aproape pe gât de la ministra Sportului, Amelie Oudea-Castera, la Jocurile Olimpice de la Paris, face furori în Franţa, potrivit newsweek.com.

Fotografia, realizată de agenția de presă Agence France-Presse, a fost surprinsă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vineri, dar a apărut acum.

Ministra Sporturilor din Franţa, Oudea-Castera, apare în imagine în timp ce îl ia de gât pe preşedintele Macron şi îl sărută pe obraz, aproape de gât.

Gabriel Attal, premierul Franței, apare în dreapta fotografiei, privind în altă parte.

„Francezii s-au îndrăgostit de Jocurile Olimpice”, a declarat Oudea-Castera, o fostă jucătoare de tenis, pentru CNews, după ceremonia de deschidere.

Macron a spus că oamenii vor „vorbi despre (despre JO 2024 - n.r.) în următorii 100 de ani” și că cele două săptămâni de competiție de la Paris vor face toată Franța mândră.

Madame Figaro, o revistă celebră din Franţa, a fost prima care a atras atenția asupra îmbrățișării lui Macron cu Oudéa-Castéra, numind-o „un sărut curios”.

Publicația spune că Oudea-Castera „știe cu siguranță cum să-i facă pe oameni să vorbească despre ea”.

Fotografia a stârnit numeroase reacţii pe reţelele de socializare.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile