Antena 3 CNN Show Showbiz Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: „N-au mai făcut amor de un an de zile”

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: „N-au mai făcut amor de un an de zile”

Divorțul anunțat dintre Marcel Toader și Maria Constantin scoate la iveală toate picanteriile din viața de cuplu a celor doi.

Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plâns apropiaților că el și partenera sa nu au mai făcut amor de mai bine de un an de zile. Bărbatul este convins că în tot acest timp, cântăreața era ocupată cu Augustin Viziru.

“Nu am mai făcut sex de un an cu Maria. În acest timp, soţia mea a devenit rece şi preocupată să se distreze cu alţii. După ce ne-am căsătorit au apărut problemele, însă s-au agravat după emisiunea “Ferma vedetelor”, s-ar fi plâns Marcel Toader.

Mai mult, după această experienţă, care i-a lăsat un gust amar, afaceristul s-a jurat că nu se va mai însura vreodată: “Nu voi mai face niciodată acest pas. Maria a fost persoana pe care am iubit-o foarte mult şi nu m-am aşteptat să mă trădeze în asemenea hal”, le-a mai mărturisit Marcel aceloraşi surse.

Subiecte în articol: Maria Constantin Marcel Toader
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă