Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași care a fost găsită moartă în casă. Fata ar fi dat curs unei provocări pe TikTok

Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași care a fost găsită moartă în casă. Fata ar fi dat curs unei provocări pe TikTok

de Alex Judeu    |    Delia Olaru    |   

O descoperire macabră i-a șocat pe locuitorii unei comune din județul Călărași.

O adolescentă de 15 ani a fost găsită moartă în locuința sa.

Ar fi vorba de nepoata primarului localității Dor Mărunt, transmite corespondentul Antena 3 CNN.

"Din primele informații, adolescenta în vârstă de 15 ani a sosit acasă de la școală luni, în jurul orei 14. Aparent, la momentul decesului ea era singură la domiciliu.

Câteva ore mai târziu, două prietene ale sale împreună cu tatăl uneia dintre fete au sosit acasă la tânără și au găsit-o pe aceasta decedată, cu capul sub patul din dormitor.

Cercetările preliminare arată că pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență.

Totodată, oamenii legii au aflat că fata purtase mai multe discuții cu prietenii săi în legătură cu o ipotetică sinucidere.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub îndrumarea directă a prim-procurorului de pe lângă Tribunalul Călărași", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Alex Judeu.

Presa locală publică în acest caz detalii de natură să afecteze emoțional cititorii. 

Astfel, adolescenta s-ar fi folosit de un picior al patului pentru a-și bloca căile respiratorii și și-ar fi pus în prealabil un căluș din material textil.

Ea ar fi făcut aceste lucruri după ce ar fi dat curs unei provocări de pe platforma TikTok însă rămâne ca ancheta să confirme sau să infirme oficial această informație.

Cadavrul elevei din Călărași, care s-ar fi sinucis în urma unei provocări pe TikTok, ridicat de la morgă de părinți

Părinții elevei de 15 ani, decedată în comuna Dor Mărunt din Călărași, au ridicat, marți cadavrul fiicei lor de la Serviciul de Medicină Legală, notează Antena 3 CNN.

Sursa citată notează că directoarea liceului unde învăța această elevă ar fi declarat că victima avea probleme de adaptare în colectiv, iar colegii acesteia o numeau "tocilară".

"Am reușit să discutăm în această dimineață cu vecinii tinerei și aceștia ne-au spus că victima era un copil model, participantă la olimpiade și foarte respectuoasă.  De asemenea, avea o relație foarte bună cu părinții.

Anchetatorii merg pe mai multe piste și iau în calcul toate variantele, însă principala ipoteză este sinuciderea, după ce eleva ar fi dat curs provocării de pe TikTok. Ea a fost descoperită în stare de inconștiență, cu capul sub patul din camera sa, la circa trei ore după ce s-a întors de la școală, luni după-amiază.

Salvatorii au încercat resuscitarea timp de aproximativ o oră dar, în cele din urmă, au fost nevoiți să pronunțe decesul, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală", a transmis Delia Olaru, corespondent Antena 3 CNN. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile