Antena 3 CNN Actualitate Desertul potrivit pentru fiecare moment

Desertul potrivit pentru fiecare moment

Ești departe de cei dragi, dar vrei să-ți faci simtă prezența printr-un cadou dulce? Sau poate că sărbătorești un eveniment deosebit și ai nevoie de prăjituri sau torturi fără să te deplasezi?

de Georgiana Adam    |   

Atunci când dorim o desfătare dulce și de calitate, fie că este pentru noi sau pentru unul dintre membri familiei noastre, prima soluție pare să fie să mergem la cofetărie pentru a cumpăra un tort frumos sau o tavă cu produse de patiserie. Însă, datorită internetului, astăzi totul este mai ușor, deoarece poți comanda dulciuri și torturi de la o cofetarie online.

Fie că este vorba de prăjituri sau torturi, nu este nevoie să aștepți acel moment în care vei avea timp să te deplasezi la o cofetărie de facto. Îți poți satisface atât ție, cât și celor dragi dorința de dulce într-un mod simplu și o degustare rapidă făcând comanda tort online la cofetăria Narcisa!

Pasiunea și dragostea pentru produsele de patiserie au stat la baza deschiderii uneia din cele mai apreciate cofetării din Ploiești, acum mai bine de 28 de ani. Cofetăria Narcisa deține în acest oraș 5 sedii și un laborator propriu, astfel încât să poată satisface dorințele tuturor iubitorilor de prăjituri și torturi. În plus, datorită site-ului bine construit, comandă unui tort sau a unei prăjituri este mai simplă ca oricând. De ce să ai încredere în această cofetărie? Pe lângă faptul că toate produsele și ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, această cofetărie se poate laudă și cu recunoaștere pe plan național, obținând locul 1 în top afaceri din România în anii 2009, 2014, 2016 și 2019 pentru domeniul 1071 (Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie).

De ce să comanzi online?

Chiar și cei care se descurcă cel mai bine în prepararea prăjiturilor, a cozonacilor și a torturilor, de multe ori nu găsesc timp să se sincronizeze cu jobul, familia și cu bucătăria. Așadar, comanda unor deserturi proaspete online este o idee excelentă, deoarece îți permite să:

-Limitezi consumul de gustări și dulciuri din supermarketuri.

-Guști specialități românești sau internaționale, care nu sunt ușor de reprodus acasă.

-Economisești timp.

De fapt, comerțul electronic din sectorul gastronomic s-a extins semnificativ în ultima vreme și este din ce în ce mai ușor să cumperi tot felul de alimente online, fiind o soluție excelență pentru stocarea în anumite perioade, dar și atunci când munca și alte angajamente îți lasă puțin timp să mergi la supermarket.

Dacă dorești să comanzi dulciuri și torturi online, fără a sacrifica prospețimea și autenticitatea, te afli în locul potrivit: Cofetăria Narcisa nu este un supermarket, ci o cofetărie specializată în vânzarea online a produselor de cofetărie și patiserie excelente, pregătite conform celor mai înalte standarde.

Pe lângă materiile prime de cea mai înaltă calitate, care provin de la producători selectați, Narcisa oferă o întreagă secțiune dedicată patiseriei, deserturilor făcute de cofetari experți, cu doar 24 de ore înainte de livrare, cu cele mai bune ingrediente și conform rețetelor tradiționale care sunt transmise din generație în generație. Pentru comenzile speciale, trebuie însă să faci comandă cu 48-72 de ore înainte, pentru a exista timpul necesar preparării unor dulciuri atât de deosebite.

În secțiunea de torturi vei găsi multe propuneri care satisfac toate gusturile, dar poți comandă online și cozonaci și prăjituri la bucată! Acestea, pe lângă faptul că sunt cât se poate de gustoase, au și o prezentare de top. Cofetarii se întrec în designul prăjiturilor și al torturilor, astfel încât să fie demne de orice eveniment important sau, pur și simplu, pentru a te bucura de un dulce deosebit într-o zi oarecare.

Alege desertul potrivit pentru fiecare moment, de la Cofetăria Narcisa ... chiar și de acasă!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile