Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în grădina unui ieșean. Oamenilor nu le-a venit să creadă că a fost posibil așa ceva!

Descoperire șocantă în grădina unui ieșean. Oamenilor nu le-a venit să creadă că a fost posibil așa ceva!

Descoperire șocantă în grădina unui ieșean în prima zi a anului. Oamenilor din comuna Scobinți nu le-a venit să creadă că a fost posibil așa ceva.

Mai precis, în preajma Crăciunului, un bărbat 48 de ani și-a ucis iubita, cu care era împreună de 17 ani și cu care avea patru copii.

După crimă, bărbatul și-a obligat fiul și împreună au săpat o groapă în grădină unde au îngropat-o pe femeie.

Câteva zile mai târziu, în prima zi a anului, tânărul i-a povestit unui prieten că tatăl său l-a amenințat să îl ajute să sape groapa și să țină secretul. Prietenul, auzind grozăvia, i-a povestit tatălui, care a mers direct la Poliție. Cadavrul femeii a fost descoperit în groapa de care vorbea tânărul de 17 ani, victima a fost găsită fără urme de violență, iar cel mai probabil cei doi concubini s-ar fi îmbrâncit, pe fondul consumului de alcool exagerat, victima a căzut și a intrat în comă alcoolică. Bărbatul, crezând că a omorât-o, s-a panicat și a îngropat-o de vie, scrie bzi.ro.

Criminaliștii au început cercetările, iar criminalul și fiul său de 17 ani au fost reținuți.

Subiecte în articol: descoperire socanta gradina
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile