Antena 3 CNN Externe Descoperire macabră în Colorado: Părți ale corpului unei fete de 16 ani, care a dispărut în 2005, au fost găsite într-un congelator

Descoperire macabră în Colorado: Părți ale corpului unei fete de 16 ani, care a dispărut în 2005, au fost găsite într-un congelator

de Andreea Ştefan    |   

O descoperire șocantă a adus la lumină un mister vechi de aproape două decenii: părți din corpul Amandei Overstreet, o fată de 16 ani dispărută din 2005, au fost găsite într-un congelator abandonat într-o casă din Colorado. Rămășițele au fost descoperite accidental de noul proprietar.

Moartea Amandei Leariel Overstreet - fiica biologică a fostului proprietar al casei - este investigată ca o crimă. Ancheta privind uciderea lui Overstreet rămâne în desfășurare, notează The Guardian.

Descoperirea rămășițelor lui Overstreet a fost făcută în ianuarie, după ce noul proprietar al unei case de lângă Grand Junction a donat un congelator lăsat în urmă de ocupantul anterior. Persoana care a revendicat congelatorul a găsit un cap uman și antebrațe cu mâini atașate, a declarat biroul șerifului din comitatul Mesa.

Părțile corpului lui Overstreet au fost identificate prin teste ADN. Ea nu mai fusese văzută din aprilie 2005 și „nu există nicio mențiune că Amanda Overstreet ar fi fost vreodată dată dispărută”, se arată într-o declarație a șerifului.

Cauza exactă a decesului nu a fost încă stabilită și nu au fost făcute arestări. Fata dispărută a locuit în zonele Grand Junction și Harris County, Texas.

Noul proprietar al casei „nu avea nicio legătură cu cazul anterior”, a declarat biroul șerifului. „Casa a fost cumpărată, complet remodelată și vândută actualului proprietar”.

Potrivit Colorado Public Radio, documentele arată că o casă de pe strada unde au fost descoperite rămășițele lui Overstreet a aparținut unui Bradley David Imer, care a murit de Covid-19 în 2021. Postul de televiziune a declarat că certificatul de deces al lui Imer menționează că soția sa este Leanne Overstreet.

Colorado Public Radio a notat că nu a putut determina dacă Leanne Overstreet și Amanda Overstreet erau rude. Dar biroul șerifului a confirmat că mama biologică a Amandei a fost proprietarul anterior al casei în care au fost găsite rămășițele.

Între timp, biroul șerifului din comitatul Mesa a furnizat o declarație pentru Daily Mail, confirmând că Leanne Overstreet a deținut într-adevăr casa în care au fost găsite rămășițele fiicei sale.

Subiecte în articol: Colorado crimă congelator
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile