Antena 3 CNN Timp liber Turism Descoperă Ammoudia, o așezare plină de farmec

Descoperă Ammoudia, o așezare plină de farmec

Grecia, una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă, este preferată de o gamă largă de turişti, pentru că are mereu ceva nou şi interesant de oferit, fie că vorbim de o staţiune exclusivistă, o plajă sălbatică sau construcți tradiţionale pe care, poate le-ai scăpat din vedere la o vizită anterioară.

Frumuseţile naturale, calitatea principală a staţiunilor greceşti


Aceste ţinuturi te atrag mereu înapoi la ele, fie şi numai pentru peisajele absolut uluitoare pe care ţi le oferă, o panoramă la 360 de grade cu privelişte cât o vedere de trimis acasă, în orice parte ai privi. Una dintre recomandările noastre pentru o escapadă de poveste, unde să te simţi ca în altă lume, este Ammoudia, încă nedescoperită de mulţi dintre vizitatorii Greciei, ceea ce o ajută să îşi păstreze autenticitatea şi sentimentul de intimitate pe care ţi-l oferă.

Peste Ammoudia dăinuiesc legendele


Ammoudia, micuţul sat tradiţional de pe coasta de nord-vest a Greciei, îţi oferă atmosfera liniştită de care ai nevoie în vacanţă cu familia, să te relaxezi pe plajă, să te plimbi pe îndelete prin vegetaţia luxuriantă şi să afli mai multe despre tradiţiile şi poveştile localnicilor.

În acelaşi timp, poţi îmbina de minune toate acestea cu o varietate de activităţi interesante, cum ar fi sporturile nautice, explorarea ţinutului cu bicicleta sau călare, şi atracţii cu o bogată valoare mitologică şi istorică.

Despre Ammoudia vei afla, de la bătrânii dornici să-i împărtăşească povestea, că ar fi fost locul de trecerea al sufletelor către lumea de dincolo, care trebuiau să străbată Acheron, râul ce traversează staţiunea şi se varsă direct în mare. Cu echipamentul potrivit, aici te poţi aventura chiar în experimentarea unor sporturi extreme, precum caiac canoe sau rafting peste canalul Acheron.

 

de Geanina Ichim

Sejur Ammoudia http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-ammoudia-grecia/hotel-philoxenia/809/4688

Hotel Philoxenia 3*- 173 euro + 329 lei, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, tranferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben