Antena 3 CNN Actualitate Descinderi la mafia reciclării. Cinci persoane au făcut o avere din vouchere SGR false. Cum păcăleau magazinele

Descinderi la mafia reciclării. Cinci persoane au făcut o avere din vouchere SGR false. Cum păcăleau magazinele

de Ana Ciuvică    |   

Percheziţii la mafia reciclării. Sunt căutaţi cinci suspecţi care au reuşit să păcălească un lanţ de magazine şi să deconteze ilegal 300.000 lei, prin sistemul garanţie-returnare. Mai exact, au folosit vouchere false cu ajutorul cărora ar fi retras apoi banii de la casele de marcat, fără să dea înapoi vreun ambalaj.

Este vorba despre cinci mandate de percheziție care au fost puse în aplicare astăzi de către polițiști. Cinci suspecți au fost duși la audieri și sunt cercetați în aceste momente pentru înșelăciune, fals și uz de fals.

Asta după ce, spun polițiștii, aceștia ar fi falsificat mai multe bonuri pe care le-au primit la aparatele de reciclare care sunt în marile supermarket-uri din țară. Mai exact, spun anchetatorii, cei cinci bărbați ar fi falsificat mai multe astfel de bonuri cu care s-ar fi dus mai apoi la casele de marcat pentru a ridica sumele de bani. Asta, deși ei nu au reciclat de fapt, niciodată nimic. 

Prejudiciul, conform informațiilor pe care le avem, ar fi undeva la 300.000 lei.

Sunt audieri și în aceste momente, urmează să vedem ce vor decide polițiști în ceea ce-i privește, dar bineînțeles că și cercetările continuă în acest caz, pentru că există posibilitatea ca același lucru să se fi întâmplat și la alte supermarket-uri.

Subiecte în articol: SGR reciclare inselaciune perchezitii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile