Antena 3 CNN Actualitate "Ne va lipsi tuturor" | El este Denis, băiatul care a murit la doar 21 ani, în Vinerea Mare, după accidentul teribil din Hunedoara

"Ne va lipsi tuturor" | El este Denis, băiatul care a murit la doar 21 ani, în Vinerea Mare, după accidentul teribil din Hunedoara

Denis, în vârstă de 21 de ani, a murit în Vinerea Mare după ce prietenul lui, în vârstă de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul mașinii în care se afla tânărul.

de Ioana Mircea    |   

Un tânăr de 21 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, între care un adolescent de 16 ani, într-un accident rutier produs în judeţul Hunedoara, în Vinerea Mare.

Șoferul în vârstă de 23 de ani s-a urcat beat la volan, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul decedat, Denis Drîndă, era fotbalist la CSO Retezatul Hațeg.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Denis.

[GAL layout="2"]

"Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Denis Drîndă, un tânăr fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg, care a decedat în după-amiaza zilei de astăzi într-un accident rutier la Crăciunești, comuna Băița. Tragedia a zguduit comunitatea locală și întreaga familie sportivă care l-a cunoscut pe Denis.

Familia, prietenii și colegii de la CSO Retezatul Hațeg sunt în doliu și transmit sincere condoleanțe. Reprezentanții clubului au declarat: Denis a fost un jucător pasionat, un coleg minunat și un tânăr cu un viitor strălucit. Ne va lipsi tuturor.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați în aceste momente grele", a transmis clubul CSO Retezatul Hațeg.

Subiecte în articol: accident Hunedoara
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile