Antena 3 CNN Actualitate Locale Demonstrație de arte marțiale, într-o biserică din Oradea. Enoriașii s-au revoltat pe internet: "Circ și pâine în casa dracilor"

Demonstrație de arte marțiale, într-o biserică din Oradea. Enoriașii s-au revoltat pe internet: "Circ și pâine în casa dracilor"

de Mia Lungu    |   

Revoltă după ce mai mulţi sportivi au făcut o demonstraţie de arte marțiale într-o biserică din Oradea. Imaginile au ajuns pe internet, ceea ce a provocat un val uriaş de critici. Oameni au catalogat imaginile ca fiind "Circ și pâine în casa dracilor".

În perioada 5-10 august, Parohia Ortodoxă Velența I din Oradea a organizat o școală de vară intitulată „Copii și tineri în tinda bisericii”. Într-una din zilele evenimentului, în incinta bisericii a avut loc o demonstrație de taekwon-do. Antrenorul copiilor a publicat fotografii și imagini video cu momentul, dar și-a șters postarea între timp.

[GAL layout="2"]

Filmulețul a fost publicat de o femeie pe Facebook, însoțit de mesajul „Încă ne mai rabdă Dumnezeu! Asa ceva nu se face! Blasfemie!”. Postarea a strâns imediat sute de comentarii.

„Circ și pâine în casa dracilor”, a fost unul dintre comentariile cele mai apreciate.

„Prost este popa care permite spurcarea bisericii. Puteau sa facă în curtea bisericii. Copiii nu au minte, dar cei mari? Astăzi bat cu piciorul, mane vor ținti cu cuțite în icoane.”, a mai scris cineva.

„Au făcut din Casa Lui Dumnezeu, peșteră de tâlhari!”, este un alt mesaj lăsat de un utilizator al rețelei sociale.

Subiecte în articol: arte martiale biserica Oradea enoriasi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile