Antena 3 CNN Life Timp liber Film Demi Moore și cele trei fiice ale sale au făcut senzație pe covorul, la premiera noului film al actriței

Demi Moore și cele trei fiice ale sale au făcut senzație pe covorul, la premiera noului film al actriței

de Daniela Chihaia    |   

Pentru noul ei film, „The Substance”, Demi Moore a apărut pe covorul roșu, luni seară, alături de cele trei fiice - Scout LaRue Willis, Tallulah Willis și Rumer Willis - iar cele patru au atras toate toate privirile.

La premiera din Los Angeles, actrița a îmbrăcat o rochie roșie fără bretele. Rumer Willis, 36 de ani, și Tallulah Willis, 30 de ani, au îmbrăcat rochii negre simple, în timp ce Scout LaRue Willis, 33 de ani, a purtat o rochie drapată de culoare maro.

[GAL layout="5"]

Scout LaRue, Tallulah și Rumer sunt cele trei fiice pe care Demi Moore le are împreună cu Bruce Willis, cu care a fost căsătorită din 1987 până în 2000.

„The Substance”, care apare în cinematografe pe 20 septembrie, a luat premiul pentru cel mai bun scenariu la Festivalul de Film de la Cannes.

Filmul, scris și regizat de Coralie Fargeat și co-produs de Fargeat, Tim Bevan și Eric Fellner, spune povestea unei vedete care este la apusul carierei și care decide să folosească un medicament de pe piața neagră, o substanță care reproduce celulele și care creează temporar o versiune mai tânără și mai bună a ei. 

În „The Substance” mai joacă Dennis Quaid, Gore Abrams, Hugo Diego Garcia, Oscar Lesage, Joseph Balderrama și alții.

Subiecte în articol: Demi Moore premiere los angeles
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile