Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Delicii și povestiri de pe platourile "Retreat Vama Veche": Radu Vâlcan și Răzvan Fodor în bucătăria "Gătit la costum"

Delicii și povestiri de pe platourile "Retreat Vama Veche": Radu Vâlcan și Răzvan Fodor în bucătăria "Gătit la costum"

de Ioana Dobre    |   

În cea de-a doua ediţie a sezonului 7 Gătit la costum, Stefan Lungu a gătit alături de Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor. Cei doi invitaţi au vorbit despre amintirile din copilărie, dar şi despre mâncărurile care le-au marcat adolescența, inclusiv preparate tradiționale românești care evocă nostalgie. 

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

În ediţia de sâmbătă a emisiunii, Radu și Răzvan au povestit despre provocările întâmpinate în copilărie, dar și despre importanța rețetelor transmise din generație în generație. Radu Vâlcan şi-a amintit cu nostalgie despre mâncărurile din adolescenţă, precum pâinea cu ou și zahăr, laptele cu mămăligă și scovergile cu varză, dar şi de cozonacii făcuți de bunica sa, o rețetă pe care aceasta refuză să o împărtășească. 

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan au o pensiune împreună în Vama Veche, un aspect mai puțin cunoscut despre ei. "Pentru noi, Vama Veche nu este doar o destinație de vacanță, ci un loc plin de amintiri. Am găsit oportunitatea de a deschide o pensiune acolo, un vis devenit realitate datorită prieteniei noastre.", a spus Radu.

Cei doi invitaţi au mai vorbit şi despre filmul "Retreat Vama Veche", care îi are în rolurile principale pe cei doi actori. Radu Vâlcan joacă rolul lui Tavi, un tânăr artist care se confruntă cu dileme personale și profesionale. Personajul său este complex, având momente de vulnerabilitate și căutându-și identitatea într-un mediu plin de provocări, în timp ce Răzvan Fodor îl interpretează pe Dani, un prieten de-ai lui Tavi, care are o abordare mai pragmatică asupra vieții. Dani este mai stabil și caută să-l ajute pe Tavi să-și găsească drumul, dar și el se confruntă cu propriile sale probleme.

Filmul este o comedie romantică ce se concentrează pe relațiile interumane și pe dilemele emoționale ale personajelor. În film, cei doi actori joacă alături de Ada Condeescu, care se află într-un triunghi amoros.

[GAL layout="2"]

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

Subiecte în articol: Radu Vâlcan razvan fodor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile