Antena 3 CNN Externe Delegația Rusiei a sosit în Belarus pentru negocieri cu reprezentanții Ucrainei | Zelenski spune că este pregătit pentru discuții cu Rusia, dar nu în Belarus

Delegația Rusiei a sosit în Belarus pentru negocieri cu reprezentanții Ucrainei | Zelenski spune că este pregătit pentru discuții cu Rusia, dar nu în Belarus

Delegația rusă a sosit în Belarus pentru discuții cu ucrainenii, a declarat duminică Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui Federației Ruse.

de Alexandra Ionescu    |   

Potrivit AFP, Volodimir Zelenski a spus că este pregătit pentru discuții cu Rusia, dar nu în Belarus, un oraș din care sunt lansate rachete către țara sa.

În urmă cu câteva zile, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat președintelui rus Vladimir Putin cu o propunere de a se așeza la masa negocierilor pentru a pune capăt ostilităților din Ucraina.

”Vreau să transmit un mesaj președintelui rus, luptele sunt în desfășurare în toată țara, să începem negocierile, ca să nu mai moară și alți oameni”.

Vineri,  liderul rus i-a îndemnat pe militarii ucraineni să răstoarne, ei înșiși, guvernul de la Kiev.

”Îndemn armata să preia puterea în propriile mâini. Se pare că ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere cu voi, decât cu această bandă de dependenți de droguri și neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatic întregul popor ucrainean”.

Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog