Antena 3 CNN Politică Alegeri europarlamentare În Parlamentul European au intrat un pilot de curse, un fost paraşutist şi un influencer

În Parlamentul European au intrat un pilot de curse, un fost paraşutist şi un influencer

Printre noii politicieni sunt unii care au meserii exotice

de Georgiana Adam    |   

O parte dintre debutanţii din Parlamentul European de anul acesta au meserii exotice: printre ei se află un pilot de curse, un fost parașutist și un influencer de pe Instagram. 

Colecţionarul de maşini şi fostul pilot de curse auto ceh Filip Turek, de la Partidul Automobiliştilor, şi-a văzut popularitatea crescând prin intermediul reţelelor sociale cu imaginea sa de „petrolist" şi cu apelurile sale de a remodela Europa. 

Filip Turek este din Republica Cehia şi are 38 de ani.

Alvise Perez, influencerul anti-sistem din Spania, nu s-a angajat într-o campanie tradiţională, dar a profitat de conturile sale de pe reţelele sociale pentru a face popular în toată Spania simbolul său, o veveriţă cu o mască. 

Roberto Vannacci este un general al armatei italiene care a publicat anul trecut o carte în care denigra persoanele LGBTQ+, migranţii, minorităţile şi feministele.

În vârstă de 55 de ani, Roberto Vannacci, din Italia, este un fost comandant de paraşutişti.

Ideile sale au stârnit indignare din multe părţi, dar au rezonat cu liderul de extremă dreapta, Matteo Salvini, care l-a înscris ca principal candidat pentru partidul său.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile