Antena 3 CNN Externe De ce sunt revoltați britanicii de cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton

De ce sunt revoltați britanicii de cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton

Vestea potrivit căreia Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, ar fi trebuit să fie un motiv de fericire pentru locuitorii Marii Britanii. Din păcate, unii dintre ei au avut reacții negative, potrivit Mirror.

Vestea a fost puțin agreată de cetățeni ținând cont că cei din partidul Conservator au introdus un număr limită pentru numărul de copii pentru care părinții pot primi ajutor din partea statului. Părinții primesc aproximativ 2.300 de lire sterline, ajutor pentru creșterea copiilor, pentru primul și al doilea născut. Cel de-al treilea copil al unei familii nu beneficiază de suport material din partea statului.  Bineînțeles, există câteva situații extraordinare în care această lege nu se aplică.

„Logica Partidului Conservator este defectă. Îi felicită pe Kate și William pentru al treilea copil, dar, în același timp, refuză să mai acorde sprijin familiilor obișnuite care au același număr de copii precum cuplul regal”, a spus un internaut.

„Dacă Kate ar fi fost săracă, un om de rând, nu ar fi primit bani pentru îngrijirea viitorului său copil. Cu toate acestea, noi contribuim în continuare la bunăstarea Casei Regale”, a scris o femeie revoltată.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile