Antena 3 CNN Actualitate De ce să alegeți unul dintre apartamentele aflate în oferta https://www.militari-residence.ro? (P)

De ce să alegeți unul dintre apartamentele aflate în oferta https://www.militari-residence.ro? (P)

În funcție de nevoi, de bugetul disponibil și de interese, orice persoană sau cuplu aflat în căutarea unei locuințe ar trebui să se orinteze spre o proprietate care să ofere cât mai multe dintre facilitățile  disponibile în zilele noastre. Cunoscând foarte bine acest aspect definitoriu în decizia de achiziție, oferta de apartamente de pe https://www.militari-residence.ro bifează cele mai multe dintre detaliile considerate cele mai importante.

Decizia de a cumpăra o locuință este una cât se poate de serioasă. În cazul în care aveți nevoie să contractati un credit, pe care îl veți achita în ceva zeci de ani, trebuie să fiți foarte atenți la toate detaliile implicate. Însă este bine să știți că alegerea și cumpărarea unei case nu este niciodată o misiune imposibilă atunci când vă doriți acest lucru și vă stabiliți clar care sunt criteriile de selecție.

De ce este un apartament nou, în complexul Militari Residence cea mai bună soluție de cumpărare?

Cumpărarea unei locuințe proprii este o investiție pe termen lung, care trebuie să țină cont de stilul  de viață și de proiectele pe care le aveți pe termen mediu și lung. Tocmai de aceea, atunci când vă decideți să faceți acest pas, trebuie să alegeți în deplină cunoștință de cauză, căutând cea mai bună ofertă și cel mai bun raport calitate-preț. Cumpărarea unei locuințe este o achiziție pentru care nu trebuie să faceți compromisuri. 

Pentru a putea face cea mai bună alegere, va trebui să țineți seama de următoarele aspecte:

  • Stabiliți-vă un buget și o zonă de interes în care să căutați.
  • Dacă nu vă pricepeți, cautați o agenție imobiliară de încredere.
  • Dacă nu cunoașteți zona și vecinii, ar fi bine să faceți o mică cercetare.
  • Cumpărați o locuință care să vă ofere acces la cât mai multe facilități, precum loc de parcare, sală de sport, centru SPA, restaurate etc. .
  • Vedeți cât de aproape este de anumite puncte de interes pentru voi, precum școli, grădinițe, mall-uri, locuri de petrecere a timpului, cente sportive, supermarketuri etc. .
  • Verificați starea drumurilor și accesul la artere importante.
  • Aveți grijă de unde cumpărați locuința, proprietarul sau agentul imobiliar pot ascunde detalii importante.
  • Nu oferiți avans înainte de a fi siguri că aceasta este cea mai bună soluție pentru voi.
  • Alegeți un notar cu experiență, care să autorizeze tranzacția, de preferință unul pe care îl cunoașteți.

Dacă veți avea în vedere aceste aspecte, veți avea șansa să intrați mult mai ușor în posesia proprietății pe care v-o doriți și să evitați unele situații neplăcute, care vă pot da multe bătăi de cap.

Fară a fi un clișeu, o locuință nouă este o alternativă mult mai bună de cumpărare a unei locuințe. Chiar dacă prețul de achiziție poate fi un pic mai mare decât cel din cazul unei locuințe vechi, el oferă o serie de avantaje, pe care nu le veți regăsi la alte tipuri de proprietăți. O sută de lei dați în plus la rata lunară sau o sumă un pic mai mare, la achiziția cu banii jos, pot face diferența între liniștea și confortul pe termen mai îndelungat și cheltuielile neprevăzute și stresul de mai târziu.

De ce să alegeți o locuință nouă? Iată câteva argumente de care să țineți seama în această decizie:

  • O locuință nouă beneficiază de metode și materiale de construcții noi, mult mai eficiente și mai performante decât cele folosite în trecut.
  • Este realizată respectând normele actuale de siguranță, care sunt mult mai stricte decât cele din trecut, iar riscul de a se prăbușii  la un eventual cutremur este minim.
  • Într-o locuință nouă, la cheie totul este nou și nu trebuie să mai investiți nimic în recondiționarea ei.
  • O locuință noua are toate facilitățile unei locuințe actuale și nu mai trebuie să dați bani pentru montarea unei centrale termice sau pentru instalarea unui aer condiționat.
  • O locuință nouă este mult mai economică din punct de vedere energetic, beneficiind de tehnologiile actuale de construcție și izolare, cu pierderi minime.
  • Este o casă pe care o puteți  amenaja și personaliza așa cum vă doriți, mult mai ușor. Iar în unele cazuri, când este achiziționată în faza de construcție, puteți alege mult mai simplu modul de partajare a încăperilor, finisajele și dotările pe care le preferați.

Pentru achiziția unei locuințe noi puteți obține mai ușor finanțare de la banci sau chiar de la dezvoltatori.

Toți cei interesați de achiziția unei locuințe noi în zona de vest a Bucureștiului, care să dispună de toate facilitățile necesare, ar trebui să aibă în vedere cumpărarea unei locuințe în complexul Militari Residence. Acesta este cel mai mare proiect imobiliar din zonă, ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi rezidenților săi un grad sporit de confort. Proiectul oferă o serie de avantaje pe care nu le regăsiți la nicio altă locație din zonă. Printre acestea amintim: Aqua Garden cu terase și restaurante, centru de wellness, club SPA, centrul de evenimente Militari Residence Ballroom, grădinița Kids Club

Pentru a afla mai multe detalii accesați site-ul Militari-residence.ro!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile