Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă De ce nu e bine să mănânci un aliment mucegăit, chiar și după ce înlături porțiunea afectată. Puțini știu acest pericol!

De ce nu e bine să mănânci un aliment mucegăit, chiar și după ce înlături porțiunea afectată. Puțini știu acest pericol!

Atunci când descoperi în frigider un aliment mucegăit este cel mai bine să arunci produsul. De ce nu este indicat să cureţi porţiunea afectată şi să consumi restul?

Specialiştii susţin că mucegaiul este ceva mai mult decât ceea ce se vede pe suprafaţa pâinii sau pe fructele și legumele învechite.

Porţiunile colorate, mucegăite, vizibile cu ochiul liber sunt doar sporii sau particulele minuscule ce dau mucegaiului culoare. Restul mucegaiului, ramurile şi rădăcinile sale sunt dificil de sesizat şi se ramifică profund în produs.

Sursa: unica.md

Subiecte în articol: mucegai
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă