Antena 3 CNN Politică De ce a refuzat PSD ca ministrul de Finanţe Viorel Ştefan să vorbească în plenul Camerei despre Legea salarizării

De ce a refuzat PSD ca ministrul de Finanţe Viorel Ştefan să vorbească în plenul Camerei despre Legea salarizării

Liberalii au cerut, în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de săptămâna trecută, ca ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, să vină luni în plen pentru a discuta despre sustenabilitatea Legii salarizării, PSD opunându-se prin vot, pe motiv că acesta a mai fost în plen în urmă cu mai puţin de o lună. Potrivit stenogramei şedinţei, social-democraţii au vrut ca liberalii să o invite în schimb pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, scrie News.ro.

Periodic, miniştrii sunt chemaţi în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora Guvernului", prin rotaţie, de către fiecare grup parlamentar. Pentru luni, invitaţia urma să fie făcută de către PNL, care a cerut conducerii Camerei ca ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, să vină pentru a discuta despre "sustenabilitatea Legii salarizării".

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, a comentat că este a doua oară într-o lună, potrivit stenogramelor şedinţei de Birou Permanent, după ce Viorel Ştefan a venit şi în aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democraţii au insistat ca liberalii să o invite pe ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe motiv că salarizarea ţine de acest minister.

Subiecte în articol: PSD Ministrul de Finante Viorel Stefan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă