Antena 3 CNN Actualitate De ce a murit Andrei Versace. Anchetatorii refac ultimele ore din viața influencerului

De ce a murit Andrei Versace. Anchetatorii refac ultimele ore din viața influencerului

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Anchetatorii refac ultimele ore din viața influencerului Andrei Versace, găsit mort în apartament, după ce vecinii au reclamat că din locuință vine un miros înțepător.

Andrei Versace a fost găsit mort pe podea, în bucătăria apartamentului său din București. A fost găsit singur în locuință și nu a fost identificat niciun martor care să dea informații despre moartea lui.

Trupul neînsuflețit a fost dus la IML pentru necropsie.

Se crede că influencerul murise de câteva zile. Ultima sa postare pe rețelele sociale era din 10 iulie.

Polițiștii de la Secția 2 din București au fost sesizați prin apel la 112 sâmbătă de către paznicul complexului imobiliar unde locuia Andrei Versace că din apartament se simte un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiștii și un echipaj ISU au mers la fața locului, unde au găsit un bărbat decedat. Anchetatorii au constatat că nu erau urme de violență. Persoana a fost identificată ca fiind Andrei Pârvan, cunoscut ca Andrei Versace. 

Cazul a fost preluat de către Parchetul tribunalului București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a murit bărbatul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile