Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă De câte ori se folosește uleiul la prăjit

De câte ori se folosește uleiul la prăjit

<1 minut de citit Publicat la 16:42 26 Sep 2017 Modificat la 16:42 26 Sep 2017

Tuturor ne plac prăjelile! Fie că este vorba despre cartofi, carne ori alte tipuri de alimente, nu puțini sunt cei care spun că mâncarea are gustul cel mai bun atunci când este prăjită în ulei.

Este bine să știțiu că, în cazul preparării alimentelor prin prăjire, nu se utilizează uleiuri presate la rece, iar uleiul se folosește la prăjit o singură dată.

Mai mult decât atât, explicații în acest sens aduce și biologul Livia Nena, care a declarat că atunci când este refolosit, uleiul începe să emane substanţe toxice cancerigene.

„Uleiul trebuie folosit...” Citiți continuarea aici.

Etichete: ulei
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole