Antena 3 CNN Actualitate Inedit De 13 ani în casa acestor oameni se întâmplă ceva extrem de ciudat. Dar nu au avut de ales, până de curând când ceva s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

De 13 ani în casa acestor oameni se întâmplă ceva extrem de ciudat. Dar nu au avut de ales, până de curând când ceva s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

De 13 ani, în casa unei familii din Pittsburgh, SUA, nu mai există liniște. Și asta pentru că în toți acești ani, la 7.50 pm, alarma unui ceas se aude dintr-unul din pereții casei.

Cum a fost posibil așa ceva? Jerry Lynn susține că a scăpat ceasul în timp ce încerca să tragă prin perete un cablu pentru TV la etaj, iar acesta a ajuns la parter. A sperat că în două-trei luni, bateria se va consuma. De atunci au trecut însă 13 ani, scrie Mirror.

Zgomotul este cu adevărat iritant, însă, în timp, oamenii s-au obișnuit cu el. Mai greu a fost cu musafirii, care inițial au crezut că au de-a face cu o fantomă.

Întrebat de ce nu a făcut ceva să înlăture ceasul în toți acești ani, Jerry Lynn a spus cu umor: „Nu a fost nevoie, este nostim. Este un subiect plăcut de conversație”, a declarat bărbatul.

După atâția ani, ceasul a fost în sfârșit înlăturat de angajații unei companii care instalează aparate de aer condiționat. Însă cei doi pensionari recunosc că nu pot încă să renunțe la zgomotul alarmei de ceas.

           

 

 

Subiecte în articol: casa
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile