Antena 3 CNN Economic Conținut plătit David Intercar, Airport Transfer, Transferuri VIP, Chauffeur Services. Excelență, siguranță, promptitudine, confort

David Intercar, Airport Transfer, Transferuri VIP, Chauffeur Services. Excelență, siguranță, promptitudine, confort

Transferurile de la aeroport reprezintă transporturile prestabilite pentru călători, între un aeroport și destinația lor.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Transporturile includ mașini sigure, șoferi profesioniști, privați, pentru a vă asigura o călătorie confortabilă. Gama largă de servicii oferite reușește să îndeplinească toate nevoile și cerințele fiecărui client în parte, astfel încât fiecare călătorie să fie o adevărată plăcere.

Airport Transfer – un serviciu extrem de popular 

Serviciile de transport prin intermediul David Intercar reprezintă unul dintre cele mai populare tipuri de servicii în rândul călătorilor. Sunt solicitate pentru a ajunge de la aeroport la hotel sau direct la întâlnirile de afaceri. 

Șoferul nostru așteptă la aeroport fiecare client, ținând în mână o foaie cu numele clientului, astfel încât să poată fi identificat facil. Indiferent că zborul sosește la timp, mai devreme sau are întârzieri, șoferul nostru este instruit să vă aștepte. 

Transferurile de la aeroport la hotel și invers, vă vor ajuta să economisiți timp prețios, nemaifiind nevoie să căutați alte mijloace alternative de transport. 

Transferuri VIP cu private driver de la aeroport

Transferurile VIP cu private driver de la aeroport reprezintă o alegere ideală pentru oamenii de afaceri și partenerii lor. Vă punem la dispoziție transfer VIP cu limuzină, pentru o călătorie confortabilă, fără stres, în siguranță, alături de șoferi profesioniști. 

Avantajul alegerii acestui tip de serviciu este comoditatea. Veți scăpa de stresul provocat de încercarea de a căuta un taxi sau alt mijloc de transport, șoferul așteptându-vă la aeroport, în momentul aterizării zborului. 

Chauffeur Services

Oferim posibilitatea selectării serviciilor cu șofer, dar și servicii orare. Indiferent că vizitați România sau călătoriți în interes de afaceri, vă oferim călătorii cu șofer privat atât în zona București, cât și în alte zone ale țării. 

Dacă vreți să vizitați Bucureștiul, puteți solicita o mașină cu șofer pentru minim 4 ore, însă puteți opta și pentru excursii cu șofer privat în orice zonă a țării, prețul calculându-se pe baza numărului de kilometri și a mașinii selectate. Pentru călătoriile în interes de afaceri, vă punem la dispoziție propriul șofer, pentru a vă asigura că ajungeți la timp la întâlnirile cu partenerii de afaceri. În cazul evenimentelor speciale, serviciul nostru Driver for One Day, cu siguranță vă va surâde. 

De ce să apelați la serviciile de transport David Intercar?

Fie că aveți nevoie de transport pentru a ajunge la hotel ori la întâlnirea de afaceri în timp util, fie doriți o mașină de închiriat pentru turism în România, serviciile de transport oferite de David Intercar sunt personalizate proactiv pentru fiecare nevoie individuală. 

Dacă ați sosit cu afaceri în România, în funcție de preferințe, vă oferim transport cu șofer privat sau posibilitatea închirierii unei mașini în sistem rent a car. Astfel, transportul de la aeroport înspre hotel sau în punctele de întâlnire, va fi unul confortabil și plăcut. 

Grație serviciului Airport Transfers, mașina aleasă, alături de șoferul nostru, vor fi prezenți la aeroport la ora stabilită, astfel încât să nu fie nevoie să așteptați. Șoferul care vă va însoți, cunoaște limba engleză, pentru a comunica adecvat, este bine pregătit profesional și ospitalier. Aflându-se chiar în prima linie, șoferii noștri înțeleg nevoile clientului, confidențialitatea și securitatea. De asemenea, respectă normele de condus, iar călătoria va fi una sigură, indiferent de destinație. 

Procedura de rezervare în avans este extrem de simplă, fiind nevoie de doar câteva minute și informații relevante, pentru a ne ajuta să vă planificăm călătoria. 

Pentru turiști, oameni de afaceri și pentru oricine are nevoie de servicii profesionale de transport, preluările de la aeroport sunt personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Vă asigurăm că îndeplinim toate cerințele necesare, indiferent că aveți nevoie de un transport de la aeroport spre hotel sau orice altă locație. 

Autoturismele folosite pentru fiecare transport se încadrează în categoria autovehiculelor fiabile, convenabile și confortabile, pentru a vă asigura o călătorie confortabilă și în deplină siguranță. 

Facilitățile David Intercar 

David Intercar reprezintă o modalitate practică și accesibilă pentru a vă rezerva în avans transferul de la aeroport la orice hotel sau adresă din București. Fiecare client beneficiază de o serie de facilități, precum:

  • Nu percepem taxe suplimentare atunci când zborul întârzie;

  • Rezervarea transferului poate fi anulată prin telefon, simplu și rapid, cu trei ore înainte de perioada programată;

  • Efectuarea plăților cu cardul de credit;

  • Prețurile stabilite sunt pe mașină, indiferent că transportul este solicitat de către una sau mai multe persoane;

  • Monitorizăm atent zborurile, pentru a vă asigura transportul la timp;

  • Transfer ușă în ușă indiferent că veți călători individuali sau în grupuri;

  • Garantăm siguranță, promptitudine și călătorii fără stres.

  • Serviciile noastre de transport se adresează tuturor oamenilor de afaceri, turiștilor, organizatorilor de evenimente, care au nevoie de transfer de la aeroport la hotel, mașină cu șofer la dispoziție ori transfer intern între locul cazării și locațiile evenimentului. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă