Antena 3 CNN Actualitate Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a fost arestat după ce a încălcat ordinul de restricţie cerut de soţia sa

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a fost arestat după ce a încălcat ordinul de restricţie cerut de soţia sa

Daniel Onoriu, fost pilot de raliuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost reclamat de soţie pentru încălcarea ordinului de restricţie.

de Georgiana Adam    |   

Necazurile s-au ţinut lanţ de nepotul celebrei artiste Gabi Luncă încă de anul trecut când a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului şi a stat 55 de zile în comă.

Apropiaţii spun că după ce şi-a revenit, Daniel Onoriu a fost un om complet schimbat. El a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din București.

Daniel Onoriu a făcut o postare pe reţelele de socializare în care a transmis un mesaj publicului şi în care spunea că nu înţelege ceea ce i se întâmplă, că nu a vrut să îşi rănească soţia, ci doar a încercat să o facă geloasă.

În urmă cu două zile, Daniel Onoriu a mers acasă la soţia sa, Isabela, însă aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că soţul ei a încălcat ordinul de restricţie.

"La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa. 

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La data de 11 noiembrie 2022, au fost continuate cercetările în cauză, bărbatul fiind condus la audieri, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție. 

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", au transmis poliţiştii într-un comunicat oficial.

Subiecte în articol: Daniel Onoriu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog