Antena 3 CNN Actualitate Un militar român care a participat la trei misiuni în Afganistan îi scrie lui Daniel Barbu: "Ochelarii dumneavoastră ar merita să fie striviți sub bocancul plin de praf al unui soldat"

Un militar român care a participat la trei misiuni în Afganistan îi scrie lui Daniel Barbu: "Ochelarii dumneavoastră ar merita să fie striviți sub bocancul plin de praf al unui soldat"

Un militar din Armata Română îl critică dur pe Daniel Barbu, în urma declarației referitoare la politicieni, care "au o meserie mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan":

“Am participant la 3 misiuni in Afg domnule Daniel Barbu. Stiti ce se afla in acele cufere metalice care s-au intors din Afganistan? Nu sunt spagi sau comisioane care circula in cercurile dumneavoastra, sunt trupuri de militari care au plecat in Afg pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician.

Ochelarii dumneavoastra ar merita sa fie striviti de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil sa-i aveti pe nas).”

 

Subiecte în articol: daniel barbu ALDE militar roman Afganistan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile