Antena 3 CNN Actualitate Dani Mocanu a fost prins de radar cu 189 km/h pe A2. Cântărețul de manele a rămas fără permis pentru 90 de zile

Dani Mocanu a fost prins de radar cu 189 km/h pe A2. Cântărețul de manele a rămas fără permis pentru 90 de zile

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cântărețul de manele Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost depistat de radar, pe A2, cu viteza de 189 km/h într-o zonă cu limita de viteză de 130 km/h. Mai mult, el nu avea nici documente asupra sa.

Potrivit Poliţiştilor Brigăzii Autostrăzi, Dani Mocanu a fost depistat sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe, A2 la km 139, Calea 1, conducând autoturismul marca BMW, cu viteza de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză maximă admisă de 130 km/h şi neavând documentele asupra sa.

Mai mult, în urma verificărilor, şoferul nu deținea documentele asupra sa.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 2.475 de lei fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Dani Mocanu, luat în vizor de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: "Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine"

Manelistul Dani Mocanu a dezvăluit câți bani a câștigat din TikTok. Sumele mari au atras atenția ANAF-ului, care a intrat pe fir și i-a luat banii.

"În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3.000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni.

Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine. Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare. S-au făcut bani.

Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non stop. Intram de regulă după ora 23:00", a mărturisit Dani Mocanu, în cadrul unui podcast.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog