Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dana Marijuana a fost arestată preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Ce a găsit DIICOT în casa artistei

Dana Marijuana a fost arestată preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Ce a găsit DIICOT în casa artistei

de Andreea Ştefan    |    Cătălina Buzoianu    |   

UPDATE Artista Daniela Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru trafic și deținere de droguri. Polițiștii au făcut percheziții în casa artistei și a altor trei persoane, unde au descoperit cantități mari de substanțe interzise.

Update 15.20 Dana Marijuana și alte 3 persoane la care DIICOT a efectuat percheziții domiciliare și a confiscat mai multe substanțe interzise, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Știre inițială

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august a.c., de către un echipaj de poliție rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar, la controlul efectuat, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc).

Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 22 și 23 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 august, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat.

Subiecte în articol: Dana Marijuana trafic de droguri DIICOT
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile