Antena 3 CNN Actualitate Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în localitatea 2 Mai. Artista ar fi consumat mai multe substanțe interzise

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în localitatea 2 Mai. Artista ar fi consumat mai multe substanțe interzise

de Cătălina Smereca    |   

Artista Dana Coteanu, cunoscută sub numele de Dana Marijuana, a fost depistată pozitiv la drugtest. Cântăreața a fost oprită în noaptea de miercuri spre joi de polițiștii din localitatea 2 Mai în cadrul unui control de rutină.

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, artista a fost testată pozitiv la amfetamină și canabis.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, a transmis Poliția Rutieră.

2 Mai este stațiunea în care, în urmă cu un an, Vlad Pascu, un șofer de 19 ani aflat sub influența drogurilor, a comis un accident soldat cu moartea a doi tineri, Sebi și Roberta.

Subiecte în articol: Dana Marijuana Drugtest 2 Mai
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile