Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Deac, izolată într-un buncăr timp de 10 zile. Jurnalista, diagnosticată cu cancer a cincea oară, supusă unui tratament de iradiere

Dana Deac, izolată într-un buncăr timp de 10 zile. Jurnalista, diagnosticată cu cancer a cincea oară, supusă unui tratament de iradiere

Se luptă a cincea oară cu cancerul, dar Dana Deac nu pare să se lase prea ușor doborâtă de necruțătoarea boală. Jurnalista a stat izolată timp de 10 zile într-un buncăr din Istanbul, unde a fost supusă unui tratament de iradiere.

Jurnalista a explicat într-un clip postat pe blogul personal că muzica clasică şi revistele cu integrame au ajutat-o să treacă peste perioada grea în care a stat izolată de restul lumii.

"Din cele zece zile petrecute la Istanbul, numai în cea de-a noua am putut ieşi în lume. După buncăr a urmat izolarea într-o cameră de hotel. Revenind la cea de-a noua zi, singura ploioasă şi rece din cele zece, a fost intensă, plină de mici descoperiri culturale. Am putut vizită doar două spaţii ale Bienalei de artă", a notat Dana Deac pe blogul personal.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile