Antena 3 CNN Actualitate Dan Ilie Morega și-a spart capul în ambulanța care îl transporta la Psihiatrie

Dan Ilie Morega și-a spart capul în ambulanța care îl transporta la Psihiatrie

Fostul prefect de Gorj, Ilie Morega, şi-a spart capul în ambulanța care îl transporta la spital. Baronul local a fost preluat ieri de acasă pentru a fi internat la psihiatrie.

de Gabriela Mladin    |    Adriana Drăghici    |   

Seara trecută, baronul local a fost preluat de la reședința lui din Baia de Aramă, urmând să fie transferat la spitalul de Psihiatrie. 

La mică distanță de unitatea medicală, ambulanțierul aflat la volanul salvării a pus brusc o frână, pentru a evita un accident. Baronul local, aflat în spate, s-a lovit și și-a spart capul, având nevoie de câteva copci. Din fericire, acesta s-a ales doar cu un traumatism cranian minor. 

În acest moment, Morega este internat la Spitalul Severin, unde ar urma să stea cinci zile. Ulterior, acesta va fi dus la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranță Jebel. 

Fostul parlamentar de Gorj a fost obligat la o internare forțată la un spital de boli psihice, din cauza faptului că s-a urcat în mod repetat la volan, în ciuda faptului că avea dreptul de a conduce retras.

Dan Ilie Morega are 78 de ani și s-a aflat, până luni, în arest la domiciliu, după cum a stabilit o instanță din București. Starea de sănătate a pacientului este una bună.

Subiecte în articol: Dan Ilie Morega
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile