Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză incredibilă privind moartea lui Dan Condrea: „S-a sinucis pentru că și-a pierdut cel mai iubit copil”

Ipoteză incredibilă privind moartea lui Dan Condrea: „S-a sinucis pentru că și-a pierdut cel mai iubit copil”

de S.T.    |   

Colonelul Dan Antonescu a oferit cel mai interesant argument pentru ipoteza sinuciderii lui Condrea.

„Perspectiva a 30 de ani de închisoare şi faptul că a pierdut poziţia pentru care munciseră şi el, şi tatăl lui l-ar fi putut determina să se sinucidă”, spune celebrul criminalist/judiciarist, potrivit ziarulring.ro.

Şi argumentează: „Pentru că afacerea era, practic, al treilea şi cel mai iubit copil al lui. Avea un copil cu prima soţie, un alt copil cu a doua, iar afacerea era al treilea şi cel mai iubit dintre copii. Şi dispariţia acestui copil a fost, probabil, pentru Condrea de nesuportat. Rostul lui în viaţa de afaceri dispăruse. S-a dărâmat un castel pe care el îl construise împreună cu tatăl lui. Împreună îl construiseră până la roşu, dar finisajele le-a făcut el. Şi, dintr-odată, a venit cutremurul, a venit valul cel mare şi a distrus totul. Iar Condrea nu a putut suporta această pierdere uriaşă”. 

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Citește și:

Sinteza zilei. Minciuni mari în cazul morții patronului Hexi Pharma

Subiecte în articol: Dan Condrea sinucidere copil Hexi Pharma
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile